En synnerligen bra anledning.

Lämna en kommentar

28 mars, 2013 av husvagnspack

”Den 18-årige blivande pappan hade i flera sms-meddelanden hotat att han skulle skada både kvinnan och barnet om hon inte gjorde abort. När de en kväll nyligen hade bestämt träff i centrala Malmö, dök en maskerad man upp och misshandlade henne med ett slagträ.
Enligt kvinnan, som liggandes fick ta emot flera slag och sparkar riktade mot magen, var förövaren identisk med 18-åringe. Fostret klarade sig utan skador. Den unge mannen åtalades på torsdagen för olaga hot, grov misshandel och narkotikabrott. Själv förnekar han brott”, rapporterar skanskan.se.

Det finns flera anledningar att hoppas att påskharen kommer med vapen. Mannen ovan en synnerligen bra sådan. Finns det nån logik i påskharens värld så är ett påskägg med en  obligatorisk sterilisering på väg till den dåren.
För tyvärr finns det gott om dumma brudar, så antagligen har han inte legat för sista gången. Och det var väl tur att fostret klarade sig utan skador, med den genbanken kan det möjligen bli problem att gå spikrakt genom livet. 

Lämna en kommentar